מאפינס בננה ויוגורט בריאים וקלים להכנה
מתכון למאפינס בננה בריאים והיוגורט הופך אותם לרכים כמו ענן. חובה להכין!
בשיתוף עם וילי פוד ויורו מחלבות אירופה
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חצי כוס שמן
2 ביצים M
גביע יוגורט יווני 10% של EURO
3/4 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
2 בננות בשלות מעוכות
כוס וחצי קמח (210 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
חצי כוס שיבולת שועל עבה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות
2 מועכים בננות בעזרת מזלג בקערה
3 מוסיפים את שאר הרכיבים (מלבד הקמח ושיבולת השועל) ומערבבים
4 מנפים את הקמח אל התערובת ומערבבים היטב עד לאיחוד
5 משמנים תבנית שקעים של מאפינס ויוצקים בלילה עד 3/4 גובה השקע
6 מפזרים מלמעלה שיבולת שועל עבה ומכניסים לתנור ל 20 דקות
7 מכניסים גפרור – אמור לצאת יבש (מעט מעט לח) והמאפינס מוכנים