יוגורט עם פרי קפוא
בחום של יולי אוגוסט כמה כיף להתרענן ולאכול יוגורט עם פרי קפוא, כזה שלא מרגישים איתו ייסורי מצפון והוא הכי טעים וסוגר פינה שיש. תהנו!
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
12 שעות ו-15 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 מנגו גדולים קלופים
3 כפות יוגורט 3% בטעם טבעי
5 עלי נענע
1 כף סירופ מייפל
אופן הכנה
1 חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים ללילה.
2 מרכיבים את דיסק החיתוך (הכי דק) במכשיר הנינג’ה ומכניסים פנימה את המנגו הקפוא על עוצמה גבוהה.
3 מורחים יוגורט על קערה הגשה.
4 מעל מוסיפים את המנגו שחתכנו ומקשטים עם עליי נענע, מייפל ואוכלים מיד.