יוגורט עם פרי קפוא

בחום של יולי אוגוסט כמה כיף להתרענן ולאכול יוגורט עם פרי קפוא, כזה שלא מרגישים איתו ייסורי מצפון והוא הכי טעים וסוגר פינה שיש. תהנו!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
12 שעות ו-15 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 מנגו גדולים קלופים
3 כפות יוגורט 3% בטעם טבעי
5 עלי נענע
1 כף סירופ מייפל
אופן הכנה
1 חותכים את המנגו לקוביות ומקפיאים ללילה.
2 מרכיבים את דיסק החיתוך (הכי דק) במכשיר הנינג’ה ומכניסים פנימה את המנגו הקפוא על עוצמה גבוהה.
3 מורחים יוגורט על קערה הגשה.
4 מעל מוסיפים את המנגו שחתכנו ומקשטים עם עליי נענע, מייפל ואוכלים מיד.
@ninja.il

כבר יצא לכם לראות את הטרנד החדש שרץ ברשת? כי אם לא, הגיע הזמן שתכירו: נשנוש קליל מרענן וממכר של יוגורט עם פתיתי פירות קפואים. יכולים בכיף להתפרע עם איזה פירות ותוספות שבא לכם. שריג היבואן הרשמי. נינג'ה #Ninja #ארוחתבוקרקלילה נינג'הבלנדר #יוגורטפירות #פירותקפואים

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: