מתכון לעוגות שמרים של אור בן אוליאל

מתכון לעוגות שמרים מופחתות סוכר בשלושה מילואים שונים (ומופחתי סוכר גם הם): שוקולד, אגוזים וחלווה פיסטוק

קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
3/4 כוס חלב חמים
1/3 כוס סוויטנגו לבן
קמצוץ מלח
2 ביצים
כפית וניל
100 גרם חמאה רכה
מלמעלה:
ממרחי סוויטנגו שוקולד אגוזים וחלווה פיסטוק
שוקולד סוויטנג
כוס אגוזי מלך
אופן הכנה
בצק:
1 את כל מרכיבי הבצק לקערת המיקסר עם וו לישה ל 15 דקות עד קבלת בצק.
2 נותנים מנוחה עד הכפלת נפח. בערך חצי שעה.
מלית:
1 מרדדים, מורחים בממרחים, אגוזים, מגלגלים חותכיםפ באמצע, קולעים צמה, מחכים להכפלת נפח העוגה
2 אופים על 175 מעלות, מברישים בביצה ואופים 30 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות