מתכון לחומוס עם בשר של נוף עתאמנה

מנת החומוס הקלאסית שכולנו אוהבים עוברת שדרוג עם תוספת נדיבה של בשר מעל, בנוסף לפטרוזיליה ומיץ לימון. יש ניגוב יותר מושלם מזה?

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לחומוס:
1 קופסת חומוס בשימורים להכנת חומוס
300 גרם טחינה
חצי כוס קוביות קרח
חצי כוס מיץ לימון
כף מלח
לבשר:
מגש קוביות בשר כתף
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
תתבילה רוטב:
10 פלפלי שיפקה
3 שיני שום
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
מיץ מלימון אחד
אופן הכנה
1 מחממים מחבת עד שהיא לוהטת שמים את קוביות כתף על המחבת היבשה ונותנים להן להגיר נוזלים ולהתבשל מתבלים במלח ובפלפל שחור.
2 שמים את השיפקה ללא הזרעים בבלנדר יחד עם השום והלימון מוסיפים קצת ממי הכבישה של השיפקה וטוחנים גס.
3 קוצצים את הפטרוזיליה ועוברים להרכבת המנה מורחים חומוס בצלחת שמים את הבשר במרכז מפזרים מעל תתבילה ועלי פטרוזיליה.
4 בזמן שהבשר מתבשל מעבירים את החומוס למעבד המזון יחד עם קצת מהנוזלים מוסיפים את הטחינה הגולמית ומיץ הלימון וטוחנים לקבלת מחית חלקה כ5-6 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם