מתכון לחומוס עם בשר של נוף עתאמנה

מנת החומוס הקלאסית שכולנו אוהבים עוברת שדרוג עם תוספת נדיבה של בשר מעל, בנוסף לפטרוזיליה ומיץ לימון. יש ניגוב יותר מושלם מזה?

צילום: רותם דוזטס
זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לחומוס:
1 קופסת חומוס בשימורים להכנת חומוס
300 גרם טחינה
חצי כוס קוביות קרח
חצי כוס מיץ לימון
כף מלח
לבשר:
מגש קוביות בשר כתף
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
תתבילה רוטב:
10 פלפלי שיפקה
3 שיני שום
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
מיץ מלימון אחד
אופן הכנה
1 מחממים מחבת עד שהיא לוהטת שמים את קוביות כתף על המחבת היבשה ונותנים להן להגיר נוזלים ולהתבשל מתבלים במלח ובפלפל שחור.
2 שמים את השיפקה ללא הזרעים בבלנדר יחד עם השום והלימון מוסיפים קצת ממי הכבישה של השיפקה וטוחנים גס.
3 קוצצים את הפטרוזיליה ועוברים להרכבת המנה מורחים חומוס בצלחת שמים את הבשר במרכז מפזרים מעל תתבילה ועלי פטרוזיליה.
4 בזמן שהבשר מתבשל מעבירים את החומוס למעבד המזון יחד עם קצת מהנוזלים מוסיפים את הטחינה הגולמית ומיץ הלימון וטוחנים לקבלת מחית חלקה כ5-6 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות