מופלטה מקמח מלא פשוטה וקלה להכנה

מתכון למופלטה מקמח מלא, אותה הגברת בשינוי קטן וטיפה בריא יותר. כמעט ולא תרגישו הבדל בטעם (אפשר גם קמח כוסמין)

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה/חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כף שמרים טריים
3 כוסות מים
8 כוסות קמח מלא/כוסמין
1 כף מייפל
1 כף מלח
3 כפות שמן זית
שמן לטיגון ושימון הבצק
אופן הכנה
1 מכניסים את כל מרכיבי הבצק לקערה ומערבבים היטב עם הידיים
2 לשים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים את הבצק מכוסה במגבת בצד ל30 דקות
3 מחלקים את הבצק לכדורים, מניחים על מגש משומן, מכסים שוב ומניחים בצד לעוד 30 דקות
4 מחממים שמן במחבת לטיגון
5 פותחים כדור בצק עם הידיים לעלה דק (או עם מערוך) ומניחים במחבת, עד שמעט משחים והופכים, מניחים מעל עלה נוסף, הופכים ומניחים מעל עלה נוסף
6 חוזרים על הפעולה עם 10 כדורי בצק ומתחילים מהתחלה שוב
7 מגישים עם דבש/חמאה/ריבה/נוטלה מה שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות