סופלה בלונדי ופיסטוק אישי
מתכון לסופלה אישי שמכינים בכוס ומדובר באחד הקינוחים הכי טעימים שתאכלו בחיים! מתכון חובה של הבלוגרית נועה שפירו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
ל-2 מנות אישיות
50 ג חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
כף סוכר לבן
2 כפות מחית פיסטוק
1 חלבון ביצה
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח
רבע כפית סודה
קורט מלח
50 ג שוקולד לבן קצוץ
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170
2 ממיסים במיקרוגל חמאה, מערבבים סוכר עם החמאה המומסת
3 מוסיפים חלבון ביצה ותמצית וניל ומערבבים
4 מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים
5 מוסיפים קמח, סודה ומלח ומערבבים היטב
6 לאחר שמתקבל בצק חלק, מוסיפים שוקולד לבן (שומרים קצת לפיזור מלמעלה)
7 מפרים מלמעלה את השוקולד שנשאר ומכניסים לתנור ל 18 דקות
8 מוציאים מהתנור ומחכים 15 דקות בזמן שהעוגה מתייצבת וזוללים
