פנקוטה שוקולד לבן ופירות של מיקי שמו – קינוח כוסות

מיקי שמו עם מתכון לקינוח כוסות מושלם של פנקוטה שוקולד לבן ברוטב פירות קיצייים מתוך "מתוק או מלוח"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ – 8 כוסות
1 כוס (240 מ”ל) חלב
2 כפיות דבש
6 גרם ג’לטין + 4 כפות מים קרים
400 גרם שוקולד לבן
400 גרם שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מסקרפונה
לרוטב הפירות
350 גרם פירות אקזוטיים לבחירתכם
2 כפות סוכר
1/3 כוס מיץ תפוזים
לקראמבלס השקדים
100 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר דמררה
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם קמח מנופה
אופן הכנה
1 משרים ג’לטין במים קרים.
2 מרתיחים חלב, דבש ומסננים ישירות לקערת השוקולד הלבן ומערבבים לאחידות.
3 מוסיפים את השמנת, הג’לטין וגבינת המסקרפונה ומערבבים עם מוט בלנדר.
4 מוזגים לכוסות עד לחצי גובה ומקררים.
5 הכנת הרוטב: טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה, טועמים ובודקים אם יש צורך בתוספת סוכר ומעבירים לכלי אטום עד 3 ימים מראש.
6 מוציאים את הכוסות עם הפנקוטה מהמקרר ומנחים 2 כפות מהרוטב.
7 הכנת הקרמבלס: מערבלים במיקסר את כול החומרים עד לקבלת בצק אחיד, “מגרדים” בפומפייה רחבה את הבצק ומקפיאים.
8 לפני ההגשה, אופים ב- 150-160 מעלות עד קבלת גוון זהוב ומניחים בכל כוס מעל הרוטב.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות