ג'לי שוטס אבטיח של ליאת חתוכה

מלכת הג'לי ליאת חתוכה מציגה את הלהיט של הקיץ – ג'לי שוטס אבטיח שירענן אתכם בימי הקיץ הרותחים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 מ”ל מים קרים
750 מ”ל מים רותחים
4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
1.5 כוסות סוכר
12 טיפות תמצית בטעם אבטיח של מלכת הג’לי
1/2 כפית מלח לימון
100-150 מ”ל אלכוהול מועדף [סמירנוף/וודקה/ ערק וכד’]
קורט צבע מאכל אדום באבקה של מלכת הג’לי
קורט צבע מאכל ירוק באבקה של מלכת הג’לי
15 יח’ שוקולד צ’יפס
3 כפות חלב מרוכז/ קרם קוקוס/ שמנת צמחית
אופן הכנה
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח.
3 מוסיפים את הג’לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות.
4 מוסיפים את האלכוהול ומערבבים.
5 מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ”ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום.
6 מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ”ל מהג’לי.
7 ליתר הג’לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית.
8 סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג’לי יהיה בטמפ’ החדר ומוסיפים את השוקולד צ’יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות.
9 שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות.
10 שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה.
11 טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: