מעורב ירושלמי צמחוני עם טופו של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה מעורב ירושלמי צמחוני עם טופו

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת טופו
1 חבילה של פטריות שימג׳י חומות
1 חבילת פטריות פורטובלו חומות
1 בצל לבן
1 בצל סגול
כוסברה
תבלין לשווארמה
כורכום
פלפל
מלח
טחינה גולמית
לימון
פיתות כוסמין קלות קטנות
4 פלפלים חריפים להגשה
אופן הכנה
1 במחבת חמה מוסיפים שמן ומתחילים להקפיץ את הבצלים (שנחתכו לרצועות)
2 מוסיפים את התבלינים ופותחים אותם בשמן יחד עם הבצל
3 לאחר מכן מוסיפים את הטופו לאחר שפיררנו אותו בידיים ומערבבים יחד
4 מוסיפים את הפטריות שימג׳י ומקפיצים יחד עם הפטריות פורטובלו
5 מוסיפים לפי הצורך מעט מים עד שמוכן
6 מפזרים מעל כוסברה קצוצה
7 בצד מכינים טחינה עם מים קרים מלח ולימון ומערבבים היטב
8 פותחים חצי פיתה קלה ומתחילים להרכיב את המנה.
מעורב ירושלמי צמחוני מפוצץ חלבון. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות