מעורב ירושלמי צמחוני עם טופו של שמחה גואטה
שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה מעורב ירושלמי צמחוני עם טופו
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/09/21122358/FCSG20033.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת טופו
1 חבילה של פטריות שימג׳י חומות
1 חבילת פטריות פורטובלו חומות
1 בצל לבן
1 בצל סגול
כוסברה
תבלין לשווארמה
כורכום
פלפל
מלח
טחינה גולמית
לימון
פיתות כוסמין קלות קטנות
4 פלפלים חריפים להגשה
אופן הכנה
1 במחבת חמה מוסיפים שמן ומתחילים להקפיץ את הבצלים (שנחתכו לרצועות)
2 מוסיפים את התבלינים ופותחים אותם בשמן יחד עם הבצל
3 לאחר מכן מוסיפים את הטופו לאחר שפיררנו אותו בידיים ומערבבים יחד
4 מוסיפים את הפטריות שימג׳י ומקפיצים יחד עם הפטריות פורטובלו
5 מוסיפים לפי הצורך מעט מים עד שמוכן
6 מפזרים מעל כוסברה קצוצה
7 בצד מכינים טחינה עם מים קרים מלח ולימון ומערבבים היטב
8 פותחים חצי פיתה קלה ומתחילים להרכיב את המנה.
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/09/21122358/FCSG20033.jpg)