קובה ממולאות תפוחי אדמה ופטריות

קובה צמחוני מסולת ובורגול במילוי תפוחי אדמה ופטריות

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בערך 25 קובות
2 כוסות בורגול דק
חצי כוס סולת
חצי כוס קמח
חצי כפית כמון
רבע כפית כורכום
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית וחצי מלח
2 כפות שמן קנולה
1 ביצה
למילוי:
אריזות פטריות שמפיניון
בצל לבן קצוץ
5 שיני שום כתושים
3 תפוחי אדמה
כפית וחצי מלח
2 כפות שמן
זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול במים כחצי שעה ומסננים היטב.
2 מערבבים בקערה את הבורגול (מושרה ומסונן), סולת, קמח, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה ומלח
3 מערבבים היטב ומוסיפים ביצה ושמן, מערבבים שוב ומשהים בצד ל30 דקות.
4 בינתיים מכינים את המילוי, מבשלים בסיר 3 תפוחי אדמה עד לריכוך (בערך 20 דק).
5 מטגנים בצל עם מלח ושמן, עד לריכוך קל (עם מכסה).
6 מוסיפים שום ופטריות ומטגנים עם מכסה עד שיוצאים נוזלים מהפטריות והן נהיות רכות.
7 כשתפוחי האדמה מתרככים, מועכים אותם לפירה ומערבבים עם תערובת הפטריות.
8 עובדים עם ידיים רטובות כל הזמן ומתחילים בהרכבת הקובות
9 מחממים שמן לטיגון במחבת
10 יוצרים כדור מתערובת הבורגול, יוצרים שקע ומכניסים בו מילוי וסוגרים
11 סוגרים את הכדור היטב לצורת קובה ומניחים במחבת עד להשחמה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות