קיש ברוקולי וגבינות הכי טעים שתכינו

מתכון לקיש עם ברוקולי, פטריות,בצל, רויאל גבינות ובצק עלים מוכן לקצר תהליכים

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי חבילת בצק עלים מופשר לפי הוראות יצרן
3 ביצים
180 מ״ל שמנת מתוקה
150 גרם גבינת ריקוטה
5 כפות גבינת בולגרית מפוררת
רבע כוס גבינה צפתית מגורדת
ראש ברוקולי, מפורק לפרחים
בצל סגול פרוס לטבעות
5 פטריות שמפיניון פרוסות
100 גרם בייבי מוצרלה
3 כפות פרמזן מגורדת
4 כפות שמן זית
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית מלח
2 כפיות ממרח עגבניות מיובשות
אופן הכנה
1 מחממים 3 כפות שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מעבירים את הבצל לצינון בקערה ומחממים עוד כף שמן זית במחבת. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה וצמצום. מצננים.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים מעט את בצק העלים כך שיתאים לגודל התבנית. מרפדים את התחתית ואת השוליים ובעזרת סכין מסירים את עודפי הבצק. מחוררים מעט את התחתית בעזרת סכין או מזלג.
3 מכינים את הרויאל – מניחים בקערה את הביצים וטורפים. מוסיפים את השמנת, הגבינות והתבלינים ומערבבים היטב.
4 מורחים את ממרח העגבניות על תחתית הבצק, מפזרים חצי מכמות הבצל, הפטריות והברוקולי.
5 שופכים את רויאל הגבינות, מפזרים את שאר הירקות ומטביעים אותם מעט בעזרת מזלג
6 מפזרים את הבייבי מוצרלה ואופים למשך כ-30 דקות, עד הזהבה מוחלטת של הקיש
7 מוציאים, מצננים מעט, מפזרים פרמזן ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות