לביבות תרד טבעוניות, בריאות מאוד ופשוטות להכנה, והכי חשוב סופר טעימות

מתכון ללביבות תרד טבעוניות ופשוט מדהימות, קלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת עלי תרד (קפוא) סחוטים מנוזלים
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות קמח תופח
3 בצלים קצוצים דק דק
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק אורגנית
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 לערבב את כל המרכיבים בקערה
2 לתת לתערובת "לנוח" כשעה
3 לייצר עגולים שטוחים ולהניח על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה
4 להכניס לתנור בחום של 160 מעלות , לכחצי שעה מקסימום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות