לביבות טבעוניות לילדים

הלביבות הטבעוניות שהילדים שלכם הולכים לחסל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 קישואים
2 גזרים
תפוח אדמה קטן
שורש פטרוזיליה
כף שמן זית
חצי כוס קמח שקדים
כף שטוחה קמח חומוס
מלח ופלפל
תרסיס שמן
2 כפות תערובת פטרוזיליה כוסברה ונענע יבשים
אופן הכנה
1 חותכים ז'וליינים דקיקים מהירקות, שמים במסננת, מפזרים מעל 2 כפיות מלח, משהים להגרת נוזלים במשך חצי שעה
2 עורמים את הירקות מהמסננת לתוך בד חיתול נקי או מגבת, סוחטים מיתרת הנוזלים ומעבירים לקערה יבשה
3 בקערה מערבבים את הירקות עם התבלינים, קמח חומוס וקמח שקדים. מוסיפים עשבי תיבול ומערבבים. בשלב זה, אם יש צורך מוסיפים כף או שתיים של מים, להקל על הערבוב והכנת הלביבות
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מרפדים תבנית בנייר, מרססים שמן על נייר האפייה, בידיים רטובות עורכים עיגולים דקים, השתדלו שיהיו שווים בגובה ובקוטר. בסיום מרססים שמן מעל, אופים להזהבה בתנור החם, הופכים, ממשיכים לאפות בערך 8 דקות נוספות, עד שהצד השני יזהיב גם כן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות