לביבות כרובית טבעוניות

אוכל בריא ומינימום השקעה במיוחד לחג!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קילו כרובית
בצל קצוץ
שן שום קצוצה
2-3 כפות קמח עדשים
מעט שמן זית לטיגון + 2 כפות שמן נוספות
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
חצי כפית מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות
2 מפרקים את הכרובית לפרחים מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח ופלפל מלמעלה, וקולים בתנור עד השחמה קלה
3 בינתיים מטגנים בצל בשמן עד הזהבה כשהבצל מוכן, מוסיפים שום ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה
4 מעבירים את הכרובית לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט, עד לקבלת מרקם אחיד
5 מוסיפים קמח עדשים, שמן, בצל מטוגן ותבלינים, מערבבים וטוחנים שוב
6 יוצרים לביבות, מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים כ-20 דקות. הופכים את הלביבות בזהירות ואופים 10 דקות נוספות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות