סופגניות טבעוניות

מתכון לסופגניות טבעוניות, סופגניות פרווה קלות להכנה, קצת סבלנות בהתפחה והכל ישתלם

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שלוש שעות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי ק"ג קמח
10 גרם שמרים יבשים או 30 גרם שמרים טריים
60 גרם סוכר (שליש כוס)
חצי כפית מלח
רבע כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
200 מ"ל חלב סויה (מחומם קלות במיקרוגל)
שמן לטיגון עמוק
להגשה: אבקת סוכר ומילוי שאוהבים
אופן הכנה
1 מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרים וסוכר
2 מוסיפים מלח, שמן, תמצית וניל וסויה בהדרגה
3 מעבדים את הבצק ויוצרים ממנו כדור, מעבירים לקערה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח
4 גוזרים קוביות של נייר אפייה לריבועים ומרססים בשמן את הקוביות
5 לאחר ההתפחה, יוצרים כדורים מהבצק (כ-15) ומניחים על קוביות נייר האפייה, מכסים בניילון נצמד רופף ומתפיחים שוב להכפלת הנפח
6 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהוא מתחיל לבעבע קלות
7 מכניסים את הבצק לשמן ומטגנים עד שהוא זהוב מאוד משני הצדדים
8 מוציאים מהשמן לנייר סופג
9 מגישים עם אבקת סוכר ומילוי שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות