פסטה ברוטב רוזה טבעוני של נטלי אביב

לארוחת שבועות, או סתם לארוחת ערב מפנקת – בצק פסטה טרי, ממולא בדלעת וגבינות, עטוף ברוטב בשמל קטיפתי מאת נטלי אביב- יוטיוברית טבעונית, וולוגרית אוכל.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

הפסטה:
400 גר׳ מחית עגבניות
קרם קוקוס מ-1 פחית שימורים (רק הקרם הקשה)
1 בצל
100 גר׳ בייבי תרד טרי
חופן עלי בזיליקום טריים
125 גר׳ פסטה חומוס (או כל פסטה אחרת)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית גדושה תערובת תבלינים איטלקית/אורגנו/בזיליקום יבש
אופן הכנה
הכנה
1 קוצצים בצל ושום, מחממים מעט שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל והשום למשך כדקה.
2 מוסיפים פנימה את מחית העגבניות ורק את הקרם מפחית שימורים אחת של קרם קוקוס. מתבלים במלח, פלפל שחור ותערובת תבלינים איטלקית. מערבבים היטב עד שלא נותרים גושים ומבשלים על אש נמוכה למשך כרבע שעה.
3 מוסיפים פנימה את מחית העגבניות ורק את הקרם מפחית שימורים אחת של קרם קוקוס. מתבלים במלח, פלפל שחור ותערובת תבלינים איטלקית. מערבבים היטב עד שלא נותרים גושים ומבשלים על אש נמוכה למשך כרבע שעה.
4 מוסיפים פנימה תרד טרי, מעררבים היטב ונותנים לו להצטמק מהחום. ​

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: