פנקייק טבעוני של שני רייך

למה לא לפתוח את הבוקר בפנקייק מתוק וריחני עם המון המון מייפל? מתכון של הקונדיטורית שני רייך

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס קמח רגיל/כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 כוס חלב סויה (השתמשתי בחלב שקדים)
3 כפות שמן צמחי
חצי בננה מעוכה
אופן הכנה
1 מערבבים שמן, חלב וסוכר, להוסיף את הבננה, להוסיף את הקמח, אבקת אפייה והמלח לערבב עד הומגניות
2 מחממים מחבת עם מעט שמן, כשהמחבת חמה יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת או כף
3 מטגנים עד שמופיעים מעט בועות ואז הופכים. מטגנים עוד חצי דקה וזהו מוכן!
הערות ושידרוגים:
1 אפשר להכין עם חצי כוס קמח רגיל וחצי כוס קמח כוסמין
2 לא ממליצה לוותר על הבננה, זה מה שנותן לפנקייק את המרקם שלו
3 אפשר מעל לשים כל תוספת אפשרית, קצפת, פירות, אגוזים, ממרח שוקולד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: