לביבות כרישה ומנגולד קלות להכנה

לביבות כרישה ב-10 דקות, אפויות, קלות להכנה, אי אפשר להפסיק לנשנש. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה! כמובן שאפשר גם לטגן לאוהבי הטיגונים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרישה גדולה
1 בצל
3 שיני שום
שקית תרד
1 תפוח אדמה
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 קוצצים בצל ומטגנים על מחבת עד לשקיפות, מוסיפים שום כתוש למחבת ומערבבים לעוד 2 דקות
2 פורסים כרישה לעיגולים ומוסיפים למחבת, מכסים ומנמיכים אש לבינונית. מערבבים מידי פעם עד לריכוך הכרישה. מסירים מהאש ומצננים
3 מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים עד שהתרד רטוב לחלוטין. מצננים וסחוטים את כל הנוזלים מהמסה
4 מגרדים תפוח אדמה גס בפומפייה וסוחטים את הנוזלים, מוסיפים את התרד, הכרישה והבצל המטוגנים, סוחטים שוב נוזלים.
5 מוסיפים ביצים וקמח, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
6 מחממים תנור ל 190 מעלות
7 בעזרת סקופ גלידה מניחים כדורי לביבות על נייר אפייה משומן ובעזרת גב הסקופ משטיחים את הכדורים ומשטיחים אותם מעט
8 מכניסים לתנור ל 25-30 דקות
9 מגישים חם עם שמנת חמוצה
שיטת הטיגון:
1 מחממים שמן לטיגון במחבת, באותה שיטת הסקופ מניחים כדורים על המחבת ומשטיחים אותם, מטגנים עד להשחמה משני הצדדים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות