טארט גבינה טבעוני

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם איך ניתן לעשות מתכונים מדהימים ללא שימוש בביצים: טארט גבינה עם קרם שוקולד אגוזים ופירות.

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם קמח חיטה לבן
75 גרם אבקת סוכר
75 גרם אבקת שקדים 
180 גרם חמאה קרה 
0 כף רסק תפוחים ללא סוכר של יכין
לקרם הגבינה:
350 גרם ממרח בטעם טבעי 9% 
3 כפות אבקת סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 
2 כפיות תמצית וניל
חופן פקאנים מקורמלים 
פירות יער לקישוט
נענע לקישוט
קרם שוקולד אגוזים טבעוני
אופן הכנה
1 מכינים את הבצק הפריך – במיקסר עם וו גיטרה מניחים קמח, אבקת שקדים, אבקת סוכר וקוביות חמאה ובמהירות נמוכה מערבבים את הבצק עד שהוא נהיה פירורי כמו חול. 
2 מוסיפים את רסק תפוחים טבעי של יכין המכיל 100% תפוח עץ, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים, וממשיכים לעבד במיקסר עד שמתקבל בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך שעה. 
3 מרדדים את הבצק – על נייר אפייה מקומח מניחים את הבצק, מקמחים ומרדדים. מניחים את התבנית במרכז וחותכים עיגול של בצק סביב התבנית. משמנים את התבנית ומעבירים את הבצק לתבנית, ומקפיאים לחצי שעה. 
4 אופים את הבצק – מחממים תנור ל-180 מעלות, אופים במשך 30 דקות. מצננים.
5 מכינים את קרם הגבינה: בקערה טורפים את הגבינות עם אבקת הסוכר והוניל לקרם חלק. 
6 מקצפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת הגבינות. מעבירים את קרם הגבינה על תחתית הבצק הפריך.
7 מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות לפני ההגשה  מקשטים עם פירות יער, פקאנים מקורמלים וכמה עלי נענע
8 בעת ההגשה, מוזגים כף של קרם שוקולד אגוזים מעל הפרוסה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות