פוקצ’ה טבעונית במילוי רוסטביף סייטן וגבינות טבעוניות

נדיה אליס עם מתכון טבעוני לרולדת פוקצ’ה במילוי רוסטביף וגבינות עם רוטב איולי בצד, והכל טבעוני!

המרכיבים לשתי רולדות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפוקצ’ה
180 גרם חלב אורז
300 גרם קמח לבן
3 כפות שמן זית
6 גרם שמרים יבשים
10 גרם מלח
מלח גס ורוזמרין לקישוט
למילוי
20-25 פרוסות תחליף רוסטביף על בסיס סייטן
4 כדורי מעדן קשיו- תחליף מוצרלה
1 מעדן קשיו – תחליף גבינת סן מור
2 עגבניות פרוסות דק
לאיולי טבעוני
½ כוס חלב שקדים
1 כוס שמן חמניות
½ כפית מלח
½ כפית חרדל
כפית מיץ לימון
שן שום קטנה כתושה
רוזמרין/טימין/עשבי תיבול
אופן הכנה
1 מכינים את בצק הפוקצ’ה: בקערת מיקסר מוזגים את החלב ומוסיפים את השמרים, הקמח והחלב. מתחילים ללוש ומוסיפים את שמן הזית תוך כדי.
2 כשהבצק נראה אחיד ואלסטי מפסיקים ללוש. מכסים את הקערה ומכניסים אותה לתנור כבוי לשעה של התפחה.
3 אחרי שעה מוציאים את הבצק מהתנור, לשים אותו כמה דקות ומרדדים אותו לעובי של בערך 1 ס”מ.
4 חותכים את הבצק לחצי כדי להכין שתי רולדות.
5 מניחים על הבצק את פרוסות הרוסטביף ואת מעדני הקשיו.
6 מניחים שכבה של עגבניות פרוסות דק.
7 מגלגלים את הבצק ומייצרים שתי רולדות. שוב מכניסים לתנור הכבוי לשעה נוספת להתפחה שניה.
מכינים את האיולי
1 בכוס גבוהה מכניסים את החלב יחד עם השמן, המלח והחרדל. מערבבים משך שלושים שניות עם בלנדר מוט או עד לקבלת מיונז חלק ולא נוזלי.
2 מוסיפים למיונז את מיץ הלימון, השום והעשבים. מערבבים עוד מספר שניות עם הבלנדר מוט ואז מכניסים למקרר להתייצבות עד שהרולדה מוכנה.
3 מוציאים את הרולדות מהתנור. מחממים את התנור ל-250 מעלות.
4 משמנים את החלק החיצוני של הרולדות עם שמן זית. מפזרים קצת מלח גס ורוזמרין.
5 אופים 15 דקות בתנור. מוציאים ומחכים 3-4 דקות לפני שפורסים ומגישים יחד עם האיולי.
פוקצ’ה טבעונית במילוי רוסטביף סייטן וגבינות טבעוניות
פוקצ’ה טבעונית במילוי רוסטביף סייטן וגבינות טבעוניות.


    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות