סופגניות טבעוניות אפויות

מתכון לסופגניות אפויות טבעוניות – הגודל כבר תלוי בכם.ן

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

½ 3 כוסות קמח לבן (חצי קילו)
1 כף שמרים יבשים
⅓ כוס סוכר
¾ כוס חלב סויה
¼ כוס רסק תפוחים
⅓ כוס שמן
½ כפית מלח
להגשה: אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מנפים לקערה את הקמח ומוסיפים את כל חומרי הבצק מלבד המלח
2 מוסיפים את המלח ולשים כ 15 דקות ביד או 10 דקות אם אתם לשים במיקסר
3 הבצק שמרים צריך להיות קצת דביק ורך, אם הוא לא מספיק דביק ורך – אפשר להוסיף סויה
4 מכדררים לכדור, מכסים במגבת רכה ומתיחים כשעתיים
5 מרפדים תבנית אפייה ומרססים, מכדררים כדורים לגודל הרצוי ומניחים ברווחים של 2 ס"מ אחד מהשני. מכסים ומתפיחים שוב, הפעם לשעה
6 מחממים תנור ל 170 מעלות
7 אם רוצים סופגניות כהות – ניתן להבריש במעט סילאן ולהכניס לתנור ל20 דקות עד להזהבה יפה
8 מגישים עם אבקת סוכר או איזה מילוי שאוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות