סופגניות קרם פטיסייר בננה וניל של חיים דמרי

סופגניות מעוצבות ומטריפות עם קרם פטיסייר בננה ווניל של הקונדיטור חיים דמרי.

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
7 כוסות קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
7 כפות סוכר
1 ביצה M
1 חלמון
100 גרם חמאה
1 4\3 כוסות מים קרים מהברז
מעט גרידת לימון\תפוז
חצי כפיל מחית וניל טהורה
לקרם פטיסייר בננה וניל:
1 כוס חלב
250 גרם מחית בננה
חצי כוס סוכר
4 חלמונים
50 גרם חמאה
מעט מחית וניל
3 כפות קורנפלור
לקרמל מלוח:
כוס סוכר (125 גרם)
חצי כוס שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
מעט מלח
שאנטי שוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן
מעט מחית וניל
4\3 כוס שמנת מתוקה
גאנש לקישוט:
200 גרם שוקולד לבן
4\1 כוס שמן
לקישוט:
בננה
מעט סוכר
אופן הכנה
לבצק:
1 להכניס לקערת מיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים וללוש
2 שופכים את הביצים בהדרגה למיקסר, את המחית וניל
3 מוסיפים את המים, אך משאירים קצת מים לסוף.
4 מתחילים במהירות איטית עד שהבצק מתאחה ואז מגבירים בסוף למשך דקה.
5 בזמן שהבצק ממשיך ללוש, מוסיפים גרידה תפוז
6 מוציאים את הבצק ויוצרים כדור יפה ומניחים בקערה. עוטפים בניילון נצמד ולמנוחה של 30 דק.
7 ליצור כדורים (30-32) של 50 גר כלל כדור ולהניח על נייר אפיה משומן ולכסות בניילון נצמד להתפחה.
8 גודל הכדור צריך להיות כמעט כפול בגודל. להוריד את הכיסוי והשאיר באוויר חצי שעה כדי לקבל כרום בסופגנייה שזה בעצם מה שישמור על הצורה של סופגנייה.
9 מחממים שמן ל160 מעלות במדויק. ומטגנים כ 2 דק כל צד
לקרם פטסייר בננה וניל:
1 מביאים לרתיחה את החלב והמחית בננה. את הסוכר והמחית וניל.
2 מערבבים חלמונים וקורנפלור בקערה בנפרד.
3 עושים השוואת טמפרטורה בין החלב והחלמונים.
4 ומחזירים לאש עד להסמכה. ומורידים מהאש
5 מוסיפים את החמאה. ומערבבים עד שנטמעת בקרם.
6 ומערבבים למרקם אחיד.
לקרמל מלוח:
1 יוצרים קרמל מהסוכר בתוך סיר עם תחתית עבה
2 מוסיפים מלח
3 מוסיפים את השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב לתוך הסוכר.
4 מביאים לרתיחה ל3 דק לצמצם את הרוטב.
5 מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה. טוחנים בבלנדר מוט למרקם חלק. ומקררים עד לשימוש.
לשאנטי שוקולד לבן:
1 מחממים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. טוחנים בבלנדר מוט.
2 ומוסיפים את השמנת המתוקה הנוספת מניחים במקרר עד לקירור 4 מעלות
הרכבת הסופגניה:
1 מזלפים בתוך הסופגניה קרמל
2 ומזלפים גם פטיסייר בננה.
3 טובלים רק את החלק העליון של הסופגניה בשוקולד לבן
4 ומניחים בצד לקירור.
5 מקציפים שאנטי וניל ומזלפים רוזטה גבוהה עם חור באמצע
6 יוצקים בפנים קרמל.
לקישוט הסופגניה:
1 פורסים בננה פרוסות עגולות ומניחים על נייר אפיה מפזרים מעל סוכר ומקרמלים עם ברנר
2 מקשטים בננות מסביב לסופגני

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות