רולדת וניל עם פירות של מיקי שמו

רולדה נוסטלגית וניל עם פירות כיפיים , טעימה כל פעם מחדש בדיוק כמו בעבר מתוך "טעם של פעם"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לרולדה אחת באורך 30 ס”מ:
4 ביצים גדולות (L) בטמפרטורת החדר
100 גרם (½ כוס) סוכר
1/8 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל אמיתית
105 גרם קמח תופח (3/4 כוס) מנופה
תרסיס פאם קנולה
למלית:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
2 כפות גבינת שמנת 12 אחוז
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
לפירות:
מבחר פירות העונה קצוצים
לקישוט:
קוקוס קלוי
אופן הכנה
הרולדה:
1 מחממים תנור ל – 220 מעלות ומרפדים תבנית תנור סטנדרטית בגודל 34X42 ס”מ בנייר אפיה
2 בקערת מיקסר עם וו הבלון מקציפים ביצים עם המלח ומחצית מכמות הסוכר כ-7 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מוסיפים את הוניל ומקפלים את הקמח המנופה בעזרת מרית. לבסוף מוסיפים למסה את שמן הפאם.
3 משמנים את התבנית בספריי פאם, מניחים נייר אפיה, יוצקים לתבנית ומשטחים את המסה. אופים כ-5 דקות עד הזהבה. מצננים היטב.
4 הופכים לצד השני (כשצידה העליון נמצא כעת למטה על גבי נייר האפייה),מנתקים את הרולדה מנייר האפייה, הופכים בחזרה ומגלגלים.
המלית:
1 מקציפים שמנת, גבינה, תמצית וניל וסוכר לקצפת יציבה.
הרכבת הרולדה:
1 מורחים את הקצפת על הרולדה ומפזרים מעל קוביות פרי. עושים מעין מכפלת קטנה של הרולדה בעזרת הידיים, וממשיכים לגלגל עם נייר האפייה. מעבירים למקרר להתייצבות של חצי שעה.
2 לאחר מכן, מצפים בקרם ומגלגלים במגש מלא בקוקוס קלוי עד לציפוי אחיד של הרולדה.
רולדת וניל עם פירות של מיקי שמו
רולדת וניל עם פירות של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם