קרפצ’יו קולורבי עם פרמז’ן ואגוזי מלך של שף אוראל קמחי
מתכון לקרפצ’יו קולורבי אפוי במלח עם פרמז’ן ואגוזי מלך מתוך התכנית “קצת יותר בריא” – עונה 2, עם אפרת אנזל, המשודרת בערוץ הבריאות, פרק 2 – ארוחות ערב.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 יחידות קולורבי עם הקליפה מונח על מלח גס ואפוי ב-180 מעלות למשך חצי שעה, או עד שסכין ננעצת בו בקלות
4 כפיות פרמזן מגורד
4 כפיות אגוזי מלך קלויים וקצוצים
4 כפיות שמן זית
4 כפיות מיץ לימון
מלח צ’ילי
מיקרו רוקט או עלי רוקט קצוצים
אופן הכנה
1 פורסים את הקולורבי דק כמו קרפצ’יו ומסדרים בצלחת הגשה
2 ממליחים עם מלח צ’ילי
3 שמים שמן זית, מיץ לימון, אגוזי מלך ופרמזן, מפזרים עלי רוקט ומגישים