עגבניות ממולאות בטונה ואנשובי עם מיונז ביתי של מסימיליאנו

אלה בפער העגבניות הכי מטורפות שיצא לכם לאכול: מתכון לעגבניות ממולאות בטונה ואנשובי עם מיונז ביתי במינימום מאמץ

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 עגבניות בגודל בינוני
150 גרם טונה בשמן
2 ביצים בינוניות
1 כף צלפים במלח
10 גרם מילוי אנשובי
טימין טרי
מלח ופלפל
למיונז
2 חלמונים בטמפרטורת החדר
3 גרם חומץ יין לבן
25 מ"ל מיץ לימון
250 מ"ל שמן סויה
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את העגבנייה מלמעלה ומרוקנים בעזרת כף ואז מפזרים מעט מלח ושומרים אותן הפוכות.
2 מתחילים להקציף במיקסר את החלמון, מוסיפים מלח ופלפל ואז מוסיפים את החומץ
3 מתחילים להוסיף תוך כדי הקצפה של השמן לאט לאט עד שמגיע למרקם קרמי ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
4 מערבבים את המיונז עם ביצים מבושלות קצוצות, אנשובי קצוץ, צלפים קצוצים, טימין קצוץ, מלח, פלפל וטונה מפוררת, למלא את העגבניות ולכסות בפרוסת העגבנייה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות