עגבניות ממולאות בטונה ואנשובי עם מיונז ביתי של מסימיליאנו
אלה בפער העגבניות הכי מטורפות שיצא לכם לאכול: מתכון לעגבניות ממולאות בטונה ואנשובי עם מיונז ביתי במינימום מאמץ
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 עגבניות בגודל בינוני
150 גרם טונה בשמן
2 ביצים בינוניות
1 כף צלפים במלח
10 גרם מילוי אנשובי
טימין טרי
מלח ופלפל
למיונז
2 חלמונים בטמפרטורת החדר
3 גרם חומץ יין לבן
25 מ"ל מיץ לימון
250 מ"ל שמן סויה
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את העגבנייה מלמעלה ומרוקנים בעזרת כף ואז מפזרים מעט מלח ושומרים אותן הפוכות.
2 מתחילים להקציף במיקסר את החלמון, מוסיפים מלח ופלפל ואז מוסיפים את החומץ
3 מתחילים להוסיף תוך כדי הקצפה של השמן לאט לאט עד שמגיע למרקם קרמי ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
4 מערבבים את המיונז עם ביצים מבושלות קצוצות, אנשובי קצוץ, צלפים קצוצים, טימין קצוץ, מלח, פלפל וטונה מפוררת, למלא את העגבניות ולכסות בפרוסת העגבנייה