קרוקט תפוחי אדמה של מסימיליאנו
מתכון לקרוקט תפוחי אדמה: בכל פעם שנדמה לכם שיש גבול למה אפשר לעשות עם תפוח אדמה, תיזכרו במתכון המעולה הזה ותבינו כמה רחוק אפשר ללכת
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גר' תפוחי אדמה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
80 גר' פירורי לחם
60 גר' פרמג'אנו רג'יאנו מגוררת
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה טרייה קצוצה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים 30-40 דקות בהתאם לגודל תפוחי האדמה. להכין מראש
2 כאשר מתרככים מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים בקערה בעזרת מזלג.
3 מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, פטרוזיליה, הגבינות ופירורי הלחם ומערבבים היטב
4 מערבבים את המיונז עם ביצים מבושלות קצוצות, אנשובי קצוץ, צלפים קצוצים, טימין קצוץ, מלח, פלפל וטונה מפוררת, למלא את העגבניות ולכסות בפרוסת העגבנייה
5 מתחילים להכין כדורים בגודל של ביצה ומועכים מעט
6 את הגבינות להעביר לשקיות זיפר סליידר סנו
7 במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומתחילים לצרוב בשני הצדדים
8 מעבירים לרשת טיגון ומגישים חם