פסטה עגבניות וטונה לימונית של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה פסטה ברוטב עגבניות וטונה לימונית.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילה פסטה רומו דקה (ספגטי)
2 חבילות רסק עגבניות
5 עגבניות בשלות
4-5 שיני שום
פלפל גרוס
מלח
כוס של המים של הפסטה (מי קסם)
שמן
לימון
2 טונה בשמן (חצי קופסא לצלחת)
אופן הכנה
1 בסיר עם מים חמים רתוחים שמים מעט שמן ואת השקית פסטה מבשלים עד שכמעט מוכן.
2 ומסננים את הפסטה לא לפני ששמתם כוס של המי פסטה בצד אלו מי קסם שעושים את הרוטב לחלום.
3 בסיר שטוח לא עמוק שמים שמן ואת השום לכתוש פנימה מוסיפים את הרסק עגבניות ואת העגבניות הבשלות שקצוצות לקוביות ומערבבים.
4 מוסיפים פלפל גרוס ומלח ואז מוסיפים את המי פסטה ומערבבים לא מפסיקים לערבב.
5 מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב עד שמוכן.
6 את הטונה מסננים מהשמן ומפוררים.
7 מצלחתים את הפסטה בקערה עמוקה בשום אופן לא בצלחת שטוחה מעל הפסטה מפוררים את הטונה
8 מפלפלים בפלפל שחור גרוס ולסיום סיומת סוחטים סקוויז של לימון מעל כל הטוב הזה
9 אפשר להוסיף לימון כבוש
פסטה עם עגבניות וטונה
בולונז טונה קל להכנה! צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות