גרילד צ'יז מושחת במיוחד עם גאודה ורוטב קרמל מלוח

מתכון לגרילד צ'יז (אוקיי טוסט) הכי מושחת (וטעים) שאי פעם תכינו. במילוי גאודה כמהין עדינה, ברוטב קרמל מלוח בצד שנותן קיק להכל ובפנים הפתעה קראנצ'ית. מתכון של הקונדיטורית ליאור משיח

בשיתוף עם א. סיימן סחר והכרם

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פרוסות חלה / לחם
100 גר' חמאה
שברי בייגל מתובל (למשל סניידרס)
150 גר' גאודה כמהין
קרמל דבש וליקר תפוזים:
100 גר' דבש
60 גר' חמאה
30 גר' שמנת מתוקה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ליקר תפוזים
אופן הכנה
1 בסיר קטן, מביאים לסף רתיחה את הדבש, החמאה, השמנת, המלח והוניל.
2 כשהתערובת מבעבעת, ממשיכים לערבב עוד כ-2 דקות, ומוודאים שהכל נמס.
3 מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר תפוזים. מערבבים היטב, הרוטב מוכן
4 מניחים בין שתי פרוסות לחם חמאה, גאודה
5 מוסיפים שברי בייגל'ה מתובלים. סוגרים לכריך.
6 מחממים חמאה על מחבת. מניחים את הכריך על המחבת ומכסים.
7 לאחר כמה דקות לוחצים היטב את הכריך, מוסיפים חמאה והופכים, לוחצים ומכסים.
8 כשהגבינות נמסות והכריך משחים, הוא מוכן.
9 מגישים עם קרמל ליקר תפוזים.
גרילד צ'יז מתכון
זה רק נראה כמו טוסט רגיל. צילום: ערוץ אוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות