עוגת קרמבו טריקולד עסיסית קלה להכנה של עידו פלפל

הדרך המושלמת לשדרג את העוגת קרמבו הקלאסית לעוגת קרמבו טריקולד.
בסיס ספוג שוקולד שספוג בשוקולד חלב נוטלה. מעליו יש קרם שוקולד לבן, ומעל הכל גנאש שוקולד מריר. עוגה שלא תרצו להפסיק לאכול!

1 דירוגים
3 תגובות
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי בנוסף עוד 6 שעות קירור להתייצבות העוגה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לספוג:
4 ביצים(L)
2\1 כוס שמן
חצי כוס חלב
4\3 כוס קמח
שקית אבקה אפייה
קורט מלח
2\1 כוס סוכר
4\3 כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
לסירופ שוקולד:
150 גרם ממרח נוטלה
4\3 כוס חלב
לקרם שוקולד לבן:
2 שמנת 38% להקצפה
4\3 כוס חלב
4\3 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
2 טבלאות שוקולד לבן (200 גרם)
לגאנש:
150 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת 38% (1 מיכל)
אופן הכנה
תבנית קוטר 24
1 נחמם תנור ל160 מעלות ונתחיל לעבוד על הספוג- בקערת המיקסר נשים ביצים, סוכר ומלח ונקציף לקצף יציב.
2 נוסיף את כל שאר החומרים ונערבב עד שאחיד
3 נקח תבנית אפייה, נרסס בשמן (אני שמתי גם נייר אפייה בתחתית), נעביר את בלילת העוגה ונכניס ל35 דקות אפייה עד שיוצא קיסם יבש.
4 בזמן שהעוגה בתנור נעבוד על הרוטב שוקולד- בבלנדר נטחן תממרח ואת החלב לרוטב נוזלי.
5 שהעוגה יוצאת מהתנור ובעודה חמה- נחורר אותה ונשפוך את הרוטב שוקולד מעל ונכניס לקירור של 20 דקות לפחות שהעוגה תספוג את השוקולד.
6 נעבור לקצפת- נתחיל בהמסת השוקולד הלבן והחלב בפולסים של 20 שניות במיקרוגל עד שנמס וחלק לגמריי, לאחר מכן נכניס למקרר עד שקר מאוד!לאחר מכן,בקערת המיקסר נשים את הרוטב שוקולד, השמנת והאינסטנט פודינג ונקציף לקצפת יציבה.
7 נוציא את העוגה מקירור, נשפוך את הקצפת מעל, נשטח ונכניס לקירור נוסף עד שנסיים לעבוד על הגנאש.
8 לגנאש שוקולד- נשים בקערה את כל החומרים ונמיס במיקרוגל בפולסים של 20/30 שניות לגנאש חלק.
9 אני אוהב לחמם את השמנת בנפרד עד שרותחת, ואז לשפוך על השוקולד, להמתין 5 דקות ואז לערבב).
10 נוציא את העוגה מקירור ונשפוך אך הגנאש מעל ונכניס להתייצבות של לפחות 6 שעות.
11 וזהו! קיבלתם את עוגת קרמבו נדירה שכולם יבקשו מכם את המתכון! בתיאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      עוגה מעולה

       הכנתי אותה חוסלה באותו יום תודה על המתכון

       הכנתי אותה חוסלה באותו יום תודה על המתכון
      פורטונה says:
    • 2

      עוגת קרמבו טריקולד

       לא מצויין מה גודל התבנית, שזה לא פחות חשוב.

       לא מצויין מה גודל התבנית, שזה לא פחות חשוב.
      דייזי says:
      • הגודל אכן מצוין: תבנית קוטר 24

        הגודל אכן מצוין: תבנית קוטר 24
        rotem says:
    • 1

      אפשר בבקשה להוסיף כמויות מדויקות למתכון

       אפשר בבקשה להוסיף למתכון כמויות מדויקות במייל או גרמים
      תודה רבה

       אפשר בבקשה להוסיף למתכון כמויות מדויקות במייל או גרמים תודה רבה
      שרית says:
      • הוספנו

        הוספנו
        rotem says:
        • עוגת קרמבו

           התכוונתי לחלק של הספוג, אין כמויות מדויקות
          ולא ברור באיזה כוס מדידה להשתמש

           התכוונתי לחלק של הספוג, אין כמויות מדויקות ולא ברור באיזה כוס מדידה להשתמש
          שרית says:
          • המתכון תוקן

            המתכון תוקן
            rotem says:

    אולי יעניין אותך גם