עוגיות מרוקאיות של פעם

עוגיות מרוקאיות שמושלמות לקפה ולתה, במתיקות מושלמת ועדינות שמחזירות אותנו לבית סבתא

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם מרגרינה – ללא מלח
150 גרם סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים L
3/4 כוס שבבי קוקוס
1 כפית גרידת לימון
430 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפייה
אופן הכנה
1 שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את המרגרינה, הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים כ-5 דקות
2 מוסיפים את הביצים, כל אחת לחוד ומערבבים
3 מכניסים קוקוס וגרידת לימון ומערבבים
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שמתקבל בצק. אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף עוד קצת קמח
5 נותנים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר כ-20 דקות
6 מחממים תנור ל 160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
7 יוצרים עוגיות באורך שרוצים עם מכונה או שקית זילוף, מניחים על התבנית ומכניסים לתנור ל20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות
8 הכי טעים לטבול בקפה או התה! בתאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות