עוגת גבינה קרמית בציפוי ממרח קרמל של תומר אומנסקי
מתכון לעוגת גבינה בציפוי לוטוס של תומר אומנסקי מתוך "מתוק בבית". תומר מראה איך ב5 דקות אפשר לפנפן את העוגה ולשדרג אותה לחלוטין.
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עוגת גבינה:
1500 גרם גבינה לבנה 5-9%
6 ביצים בגודל L (360 גרם)
300 גרם סוכר (כוס וחצי)
80 גרם אבקת פודינג וניל (חבילה)
70 גרם קמח (חצי כוס)
10 גרם קורנפלור (כף)
ציפוי:
חבילת ממרח לוטוס מומס
מגוון פירות לקישוט
מידות והמרות משקל באפייה>
אופן הכנה
1 בקערה רחבה נערבב יחד ביצים, סוכר וגבינה לבנה.
2 ננפה את היבשים פנימה ונערבב היטב.
3 נשמן תבנית היטב ונעביר את הבלילה לתוכה (תבנית בקוטר 24-26 ס"מ / תבנית אלומיניום בינונית קלאסית / פיירקס זכוכית 27X27)
4 נאפה ב140 מעלות (סטטי) כשעה וחצי.
5 רצוי לאפות עם תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור.
6 לאחר האפייה נעביר את העוגה לקירור.
7 נמיס ממרח קרמל ונמרח מעל העוגה.
8 נסדר מגוון פירות מעל ונגיש.
מילה מתומר:
1 מומלץ לאכול את העוגה אחרי מספר שעות במקרר על מנת שהעוגה תתייצב.
2 ניתן להמיר את ציפוי הלוטוס בציפוי שמנת חמוצה. ערבבו 400 גרם שמנת חמוצה 27% שומן יחד עם 3 כפות אבקת סוכר ומרחו מעל העוגה.
עוגת גבינה לוטוס
כתוב 1500 גרם גבינה זה הגיוני? או שזה 150 גרם
כתוב 1500 גרם גבינה זה הגיוני? או שזה 150 גרם
שרה says:
1500
1500
ahiad says: