עוגת ביסקווטים מחולקת ומקושטת של תומר אומנסקי

מתכון לעוגת ביסקווטים של תומר אומנסקי מתוך "מתוק בבית". תומר מראה איך עם מעט השקעה אפשר לשדרג את מראה העוגה לחלוטין

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשכבות העוגה: (פורמה מרובעת 25 ס"מ X 25 ס"מ) (ניתן להכין חצי כמות)
500-600 גרם פתי בר
חלב לטבילת העוגיות
לקרם:
800 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38%
500 גרם גבינה לבנה
40 גרם אבקת סוכר (1/3 כוס)
80 גרם פודינג וניל
200 גרם שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
לציפוי:
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
200 גרם שוקולד מריר
קצפת לקישוט: (לא חובה)
500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
80 גרם פודינג וניל
20 גרם אבקת סוכר
קישוטים: אוריאו, לוטוס, קינדר, טוויקס, טופיפי, תותים וכו'

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 במיקרוגל נמיס את השוקולד הלבן (200 גרם) עם השמנת להקצפה (200 גרם). נצנן מעט.
2 בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את יתרת השמנת (800 גרם) עם הגבינה (500 גרם), אבקת הסוכר והפודינג לקציפה יפה. נקפל את תערובת השוקולד פנימה.
3 ניקח עוגיות פתי בר ונטבול אותן בחלב, נסדר שכבת עוגיות ומעליה שכבת קרם וכך הלאה עד שכל העוגה מורכבת.
4 שימו לב! אם אתם אוהבים את העוגה יותר קרמית פשוט תשימו יותר קרם בין שכבות העוגיות ופחות עוגיות.
5 נעביר את העוגה עטופה בניילון נצמד להתייצבות של כמה שעות במקרר (לפחות 6)
6 לטובת הציפוי נמיס את השוקולד עם השמנת יחד, נמזוג מעל העוגה ונעביר למקפיא לחצי שעה.
7 נחלץ את העוגה מהתבנית, נסמן 25 ריבועים ונקשט.
עוגת ביסקוויטים עם כל טוב של תומר אומנסקי. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      המתכון פשוט פצצות

       

       
      רבקה says: