טבית קל להכנה : כרעי עוף על מצע אורז של ללי האס

מתכון לכרעי עוף עם אורז, מתאימה לשבת, חגים או כל סעודה שהיא. התנור יעשה את רוב העבודה, אתם רק תהנו מהארוחה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרעיים עוף מחולקות לשוק וירך
2 כוסות אורז שטוף היטב (אורז מריסטרטו)
3.5 כוסות מים
3 בצלים קצוצים דק
1 פולפה
2 כפות תרכיז עגבניות
כף בהרט
מלח פלפל
רבע כוס שמן
מעבד מזון לבצל
נייר אפיה
רדיד אלומניום
אופן הכנה
הכנה:
1 חותכים בצלים במעבד מזון
2 שמים בסיר עם 4 כוסות מים רותחים ומוספים את כל שאר המריכבים כולל עגבניות.
3 מערבבים היטב, מניחים נייר אפיה ומכסים ברדיד אלומניום.
4 שמים את הסיר בתנור ל״מכת חום״ 250 מעלות טורבו ל 10 דק.
5 מורידים את החום ל 180 לשעה וחצי.
6 הופכים על צלחת גדולה ומסירים את הנייר אפייה.- כלומר, המטרה בתחתית הסיר של נייר, היא שלא יידבק כלום לסיר ויהיה אפשר להפוך את התבשיל.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות