טירמיסו של תומר אומנסקי
תומר אומנסקי במתכון לטירמיסו שכבות – המתכון שיהפוך אתכם לקונדיטורים של המשפחה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבישקוטי:
160 גרם חלבונים
80 גרם חלמונים
240 גרם סוכר
260 גרם קמח + קורט סודה לשתיה
לקרם מסקרפונה:
400 גרם גבינת מסקרפונה
1 ליטר שמנת מתוקה
1 מחית וניל
90 גרם אבקת סוכר
50 גרם פודינג וניל (לא חובה)
הרכבה וקישוט: (תבנית בקוטר 20 גובה 10)
300 מ”ל אספרסו מוכן חזק / מדולל בחלב
לגימור:
1 אבקת קקאו
אופן הכנה
הכנת הבישקוטי:
1 בקערת מיקסר יש להקציף היטב חלבונים עם 200 גרם סוכר. בקערית לערבב חלמונים עם יתרת הסוכר. למרנג שהתקבל לקפל את תערובת החלמונים, הקמח והסודה לשתייה
2 לזלף את הבשקוטי על נייר אפייה (נעשה 3-4 דסקיות בקוטר 20) משומן ולפזר מעליו אבקת סוכר. לאפות בחום של 165 מעלות כ18-20 דקות. שימו לב שאם הדסקית יוצאת יותר רחבה אחרי האפייה פשוט תקרצו אותה עם הרינג
3 לצנן היטב
הכנת הקרם מסקרפונה:
1 להקציף היטב את חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה
הרכבה:
1 להרטיב את הבשקוטי בקפה (המון קפה!!!) ולמרוח מעליהם את קציפת המסקרפונה, יש לחזור על הפעולה מספר פעמים
2 לזלף מעל תלוליות קרם ונפדר באבקת קקאו הולנדי איכותי
למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן