טירמיסו ביתי ומשובח של לאון אלקלעי

הקינוח האהוב והמוכר עכשיו גם במטבח הפרטי שלכם

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.25 כוס אבקת סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
500 גרם מסקרפונה
1 חבילת בישקוטי
2 מנות אספרסו חזק
4 כפות אמרטו
100 גרם שוקולד מריר
קקאו
אופן הכנה
1 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר
2 מקפלים פנימה את גבינת המסקרפונה
3 מכינים את האספרסו ומעבירים לקערה. מוסיפים את האמרטו
4 מניחים שכבת ביסקוטי בתחתית של כלי פיירקס שיכיל מחצית מכמות הבישקוטי
5 טובלים את הבישקוטי בעזרת מלקחיים טבילה קצרה בקפה
6 מעל שכבת הבישקוטי מניחים חצי מכמות קרם המסקרפונה ומשטחים לשכבה אחידה
7 מגררים מעל שוקולד מריר בנדיבות
8 מסדרים עוד שכבה של בישקוטי טבולים בקפה
9 מניחים מעל את יתרת הקרם ומחליקים בעזרת לקקן
10 בוזקים קקאו ומצננים במקרר ל-4 שעות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות