המדריך להכנת הפחזנית המושלמת

מתכון לפחזניות במילוי קרם וניל שתמיד תמיד מצליח – טיפים, תובנות והערות חשובות

מערכת
31.03.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 מ"ל מים
150 מ"ל חלב
כפית מלח מחוקה
כף סוכר
140 גרם חמאה
200 גרם קמח
4-5 ביצים
50 מ"ל חלב
לקרם וניל:
250 מ"ל שמנת מתוקה
240 מ"ל חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
1 בסיר גדול מחממים מים, חלב, חמאה, מלח וסוכר עד שהחמאה נמסה
2 מכניסים את כל הקמח לתערובת ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע והתערובת נפרדת מהדפנות
3 ממשיכים לערבב לעוד דקה
4 מעבירים את הרביכה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים כמה דקות לקרר את הרביכה. מוסיפים את הביצים אחת אחת (עד הביצה הרביעית)
5 בודקים את המרקם של הבצק, אם הוא נמתח ולא נשבר – אין צורך בביצה החמישית. אם גם אחרי הביצה החמישית הבצק נשבר – להוסיף בהדרגה את 50 מ"ל החלב
6 מחממים תנור ל- 190 מעלות. רצוי בטורבו
7 מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים פחזניות על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מרווחים ביניהן
8 אופים את הפחזניות כ 30 דקות עד שהן שחומות, יבשות, קשיחות ונפרדות בקלות מנייר האפיה. אם הן לא יבשות – הן ישטחו – לשים לב שהן אכן יבשות
9 מצננים את הפחזניות ועושים חור בתחתית כל אחת מהן
10 מקציפים את כל המרכיבים לקציפה יציבה, וממלאים בעזרת שקית זילוף עם פייה חלקה, ומצננים במקרר עד להגשה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות