לביבות תירס תאילנדיות
מתכון ללביבות תירס תאילנדיות, מקמח אורז, ללא גלוטן עם קארי ועוד טעמים וריחות שיזכירו לכם.ן חופשה בתאילנד
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם תירס קפוא או משומר
3 כפות קמח אורז
1 ביצה
1 בצל סגול קצוץ
1 כף נאם פלא או רוטב סויה
1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מרסקים שני שלישים מכמות התירס במעבד מזון, מוסיפים את יתרת התירס ומערבבים עם שאר החומרים למעט קמח אורז ושמן. שומרים במקרר חצי שעה
2 יוצרים קציצות מהתערובת בעזרת 2 כפות או ידיים רטובות. טובלים בקמח תירס, אם רוצים ציפוי פריך
3 מחממים מחבת טפלון עם שמן ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות יפה משני הצדדים
האם אפשר גם בתנור/נינג'ה air fry
נילי says:
טעים וואו
שלום says: