סטייק טרטר מבשר שייטל של אבי ביטון

איזה כיף להיכנס למטבח עם אבא, בעיקר כשהוא שף! אבי ביטון נכנס עם ילדיו למטבח ומכין איתם מתכונים שהם אוהבים במיוחד  – לבשל ולאכול. הפעם אבי וילדיו רועי ונעה מכינים סטייק טרטר מבשר שייטל

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם שייטל קצוץ דק מאוד
1 בצל סגול קצוץ דק מאוד
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק מאוד
1 צרור שמיר קצוץ דק מאוד
1 פילה אנשובי קטן קצוץ דק
1 כפית מיונז איכותי
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
להגשה: לחמניות ללא גלוטן (אפשר גם לחמניות רגילות)
אופן הכנה
1 מערבבים את השייטל, הבצל הירוק, הבצל הלבן וצרור השמיר.
2 מוסיפים אנשובי , מין לימון, מיונז ושמן זית ומערבבים היטב.
3 פורסים את הלחמניות.
4 קולים אותן על גבי נייר אפיה עם מעט שמנ"ז בתנור שחומם ל180 מעלות למשך כמה כ – 7 דקות עד להשחמה קלה.
5 מגישים את הטרטר על גבי הברוקטו
סטייק טרטר אבי ביטון
צילום: שני בריל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות