טרטר בקר על לחם של אביב משה

מתכון לטרטר בקר על לחם ברוטב מיוחד. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 לחם/חלת שבת
שמן זית
400 גר' בשר בקר לטרטר: (סינטה/פילה/שייטל)
1 כף גדושה של אריסה
2 כפות גדושות של לימונים כבושים
מלח
שמן זית
מעט גרידת לימון
1 פילפל שיפקה כבוש קצוץ
לגרניש:
6 צנוניות פרוסות עם מנדולינה
1 בצל סגול פרוס במנדולינה
3 בצל ירוק
4 ענפים של נענע קטנים
2 שומר פרוס במנדולינה
מלח
מיץ לימון
שמן זית
אופן הכנה
1 פורסים את החלה לפרוסות בעובי 2 סמ'. מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את פרוסות החלה משני הצדדים.
2 קוצצים את בשר הבקר היטב
3 בקערה נפרדת שמים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב
מרכיבים את המנה:
1 על צלחת הגשה מניחים פרוסת לחם צרובה ומורחים אותה באריסה ולימונים כבושים, מעל שמים בשר קצוץ וליד סלט פרוס דק
טרטר בקר
צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות