סלט טבולה מירקות ופירות העונה של אבי לוי

מתכון קל להכנה לסלט טבולה מרענן ועשיר בירקות ופירות העונה. סלט פרשי שכיף לאכול בכל ארוחה.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חסה לאליק
חסה קיסר
פקוס מלפפון בלאדי ערבי
אבטיח
נענע
בורגול דק
מנגו
מלפפון ירוק
פטרוזיליה
שרי תמר
שמן זית
לימון מלימון סחוט טרי
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 את הבורגול הדק משרים במי ברז למשך 30 דקות וסוחטים היטב.
2 חותכים את כל הירקות והפירות לקוביות גדולות-הכול באותו חיתוך.
3 את הכול מעבירים לקערה ומתבלים בשמן זית ולימון מלח ופלפל
4 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024