סלט טאבולה כרובית על יוגורט יווני ב5 דקות
מתכון לסלט עם כרובית קצוצה, עשבי תיבול ופקאנים, על יוגורט יווני, פרשי ומרענן ב5 דקות עבודה. מתכון של אריאל "בריא-לי"
בשיתוף עם וילי פוד ויורו מחלבות אירופה
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כרובית קטנה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור נענע
1 בצל סגול קטן
1/2 כוס חמוציות
להגשה:
חופן פקאנים
2 גביעי יוגורט יוני של Euro
לתיבול:
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 לימון
אופן הכנה
1 מגרדים על החור הכי גדול בפומפייה את פרחי הכרובית. אפשר גם לטחון במעבד מזון.
2 קוצצים דק דק את הפטרוזיליה, כוסברה, נענע ובצל סגול.
3 מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
4 ״פותחים״ את היוגורט על צלחת ומניחים מעל את הסלט מלמעלה מפזרים פקאנים.