סלט טאבולה פרש והכי קל להכנה
סלט טאבולה בורגול דק, ירקות טריים, פטרוזיליה ונענע מושלם ומרענן לקיץ
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1.5 כוסות בורגול דק
2 כוסות מים חמים או רותחים
1 צרור פטרוזיליה
1⁄2 צרור נענע
2 מלפוונים גדולים
3 עגבניות גדולות
3 בצלים ירוקים
3 כפות שמן זית
2 לימונים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 משרים את הבורגול בקערה עם המים החמים, מכסים במגבת וממתינים כ-15 דקות, עד לספיגת הנוזלים
2 קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, המלפפונים, העגבניות והבצל, ומוסיפים לקערת הבורגול
3 מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים