סופגניה סורית

מתכון לסופגניה סורית – עשויה מבצק שמרים בתוספת תפוח אדמה מבושל, וסירופ מטריף

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 תפוח אדמה קלוף
2 כוסות קמח
1 וחצי כוסות מים
1 כפית סוכר
1/2 חבילת שמרים טריים
לסירופ
2 כוסות מים
1 כפית מיץ לימון
מי ורדים
2 כוסות סוכר
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך ומועכים לפירה
2 בקערת מיקסר שמים את הקמח, מים, סוכר וחבילת השמרים עד לקבלת בצק
3 לבצק מוסיפים את תפוח האדמה וממשיכים לערבל
4 מכסים את הבצק ונותנים לו לתפוח למשך כשעה וחצי
5 בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק
6 את הבצק שהכנו מעבירים לשקית זילוף וזולפים אל תוך סיר השמן
7 מטגנים עד להזהבה
8 בעזרת כף מחוררת מוציאים את הכדורים וטובלים בקערת בסירופ
לסירופ
1 בסיר קטן מבשלים את המים, הלימון, מי הוורדים והסוכר לא יותר מ-5 דק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות