לביבות מתוקות ללא גבינה
מתכון מושלם ללביבות מתוקות ללא גבינה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם קמח
חצי כוס סוכר
אגס מגורר
גביע מעדן סויה בטעם וניל
שלושת רבעי כוס חלב סויה
שקית אבקת אפייה
50 גרם פצפוצי שוקולד
2 כוסות שמן
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל הרכיבים למעט חלב הסויה, פצפוצי השוקולד והשמן.
2 מוסיפים את חלב הסויה בהדרגה עד שמתקבלת בלילה אחידה ולאחר מכן מערבבים בעדינות את פצפוצי השוקולד לתוך המסה.
3 נוטלים ככף מהתערובת ויוצרים לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה.
4 במחבת מחממים שמן לטיגון. מעבירים לביבה לביבה למחבת ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בכל צד.
5 ניתן לפזר על הלביבות מעט סוכר דמררה בהגשה לקבלת מרקם מתפצפץ בפה.