מרק בטטה הכי טעים שיש

מתכון למרק בטטה קל וטעים שכיף לאכול בחורף ואפילו בקיץ לא מוותרים עליו. אפשר לשדרג עם שמנת במקום חלב, או בכלל להכין גרסה פרווה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי/פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 בטטות גדולות
5 גזרים
1 חתיכה של דלעת
1 בצל גדול
50 גרם חמאה/ שמן קנולה
250 מ"ל חלב/סויה
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 חותכים את הבצל דק ומניחים בסיר עם מעט שמן לריכוך
2 חותכים את הבטטות ואת הדלעת לקוביות, חותכים את הגזרים לעיגולים ומכניסים לסיר לריכוך קל ומערבבים
3 מוסיפים תבלינים ומים שמכסים את הירקות ומבשלים 20 דקות – עד שהירקות רכים לגמרי
4 טוחנים עם בלנדר מוט את המרק למרקם קטיפתי
5 טועמים ומתקנים תיבול
6 מוסיפים את החלב/סויה ומערבבים עוד 5 דקות על האש (לערבב היטב)
7 מגישים חם עם מעט עירית קצוצה מלמעלה (מי שאוהב.ת)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות