לביבות בטטה קלות להכנה

המתכון קל ופשוט ללביבות בטטה הכי טעימות שאי פעם תכינו עם מטבל שמנת חמוצה מושלם

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג בטטות קלופות (כ-3 בטטות גדולות)
½1 כף רוטב סויה
3/4 כוס קמח (אולי יותר, לפי הצורך)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור טחון
חמאה לטיגון
למטבל:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
1 מבשלים את הבטטות במים עד שהן מתרככות ומצננים אותן
2 מועכים את הבטטות לפירה, מערבבים את שאר החומרים
3 אם העיסה דביקה מידי – אפשר להוסיף קמח
4 משמנים מחבת טפלון במעט חמאה ושמים על אש נמוכה, ויוצקים תלוליות קטנות של לביבות, משטיחים בעזרת הכף, מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות
5 מערבבים את חומרי המטבל היטב ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות