לביבות מתוקות מתפוחי עץ וקינמון
לביבה חמה ומתוקה לכבוד החנוכה! מתכון קל להכנה עם תפוחי עץ, שמנת חמוצה וצימוקים שהכי טעים לאכול עם יוגורט בצד או להגזים עם כדור גלידה וניל
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 תפוחי גרנד סמית מקולפים ומגוררים בפומפיה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח תופח
1/2 גביע שמנת חמוצה
2 ביצים XL
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית קינמון
תוספת לבחירה: צימוקים/תמר מג'הול קצוץ/חמוציות
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מערבבים את הסוכר החום עם הביצים
2 מוסיפים שמנת חמוצה, קמח תופח, תמצית וניל, קינמון
3 מוסיפים את התפוחים המגוררים, תוספות הפירות שבחרתם ומערבבים עד קבלת בלילה אחידה
4 מטגנים כ-3-4 דקות מכל צד במחבת עם מעט שמן
5 מגישים עם יוגורט, גלידה וניל או שמנת חמוצה