מתכון לעוגת שוקולד של אור בן אוליאל

מתכון לעוגת שוקולד מופחתת סוכר פשוטה מאוד להכנה, ארבעים דקות בתנור ויש לכם קינוח קלאסי עם מינימום סוכר לסוף הארוחה.

מומלץ להשתמש בתחליף סוכר של סוויטאנגו. רוצים לדעת עוד על סוויטאנגו, לחצו כאן

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 3/4 כוסות קמח תופח
ֿ3/4 כוס קקאו
2 כוסות סוויטנגו חום
כפית וחצי אבקת אפיה
כפית וחצי סודה לשתיה
כף חומץ
כפית מלח
2 ביצים
כוס חלב
כוס מים חמים
חצי כוס שמן
אופן הכנה
1 הכל לתוך המיקסר עד קבלת מרקם אחיד ונזולי.
2 מעבירים לתבנית 21 עגולה.
3 מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 40 דקות או עד שמכניסים סכין ויוצאת לחה עם פירורים.
4 *יש אפשרות לקרם מעל בשילוב פודינג השוקולד או גנאש בשימוש השוקולד מריר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם