מתכון לעוגת גבינה של אור בן אוליאל
מתכון לעוגת גבינה מופחתת סוכר פשוטה להכנה עם תחתית ביסקוויטים נהדרת, הוכחה שלא צריך הרבה סוכר בשביל קינוח מדהים
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
חבילת ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
מסת גבינה:
5 ביצים
2 גביעי גבינה לבנה
2 כפות קורנפלור
חבילה פודינג וניל
5 כפות סוויטנגו
מיכל שמנת חמוצה
כפית מחית וניל
שקית סווטינגו טו גו
אופן הכנה
תחתית:
1 טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים יחד עם החמאה המומסת
2 מהדקים כתחתית לעוגה בתוך תבנית אפייה עגולה 18 מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור
3 משטחים על משטח סיליקון ואופים על 200 מעלות עד הזהבה בערך 6 דקות
מסת גבינה:
1 מקציפים חלבונים עד קבלת קצף יציב ומקפלים פנימה את שאר המרכיבים.
2 וצקים על התחתית שמחכה בתבנית. אופים 180 מעלות כ 30 דקות או עז הזהבה.
3 יוצקים מעל שמנת חמוצה מעורבבת עם מחית וניל ושקית סוויטנגו טו גו ומחזירים לתנור הכבויי ל 5 דקות.