מתכון לעוגת גבינה של אור בן אוליאל
מתכון לעוגת גבינה מופחתת סוכר פשוטה להכנה עם תחתית ביסקוויטים נהדרת, הוכחה שלא צריך הרבה סוכר בשביל קינוח מדהים. רוצים לדעת עוד על סוויטאנגו, לחצו כאן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית:
חבילת ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
מסת גבינה:
5 ביצים
2 גביעי גבינה לבנה
2 כפות קורנפלור
חבילה פודינג וניל
5 כפות סוויטנגו
מיכל שמנת חמוצה
כפית מחית וניל
שקית סווטינגו טו גו
אופן הכנה
תחתית:
1 טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים יחד עם החמאה המומסת
2 מהדקים כתחתית לעוגה בתוך תבנית אפייה עגולה 18 מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור
3 משטחים על משטח סיליקון ואופים על 200 מעלות עד הזהבה בערך 6 דקות
מסת גבינה:
1 מקציפים חלבונים עד קבלת קצף יציב ומקפלים פנימה את שאר המרכיבים.
2 וצקים על התחתית שמחכה בתבנית. אופים 180 מעלות כ 30 דקות או עז הזהבה.
3 יוצקים מעל שמנת חמוצה מעורבבת עם מחית וניל ושקית סוויטנגו טו גו ומחזירים לתנור הכבויי ל 5 דקות.