תפוח מסוכר על מקל

תפוח מסוכר שמכינים בבית, ממתק קלאסי של יום העצמאות או של לונה פארק שילדים אוהבים

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

10 תפוחים מסוג שאוהבים
חצי קילו סוכר
150 גרם מים
150 גרם גלוקוזה
אופן הכנה
1 מכינים מראש תפוחים נעוצים במקל – רצוי מקל עבה שרוכשים בחנויות יצירה שלא ישבר, מוודאים שהתפוחים יבשים
2 שמים בסיר סוכר, מים וצבע מאכל ומביאים לרתיחה
3 כשסוכר נמס והמים מבעבעים מוסיפים את הגלוקוזה ומערבבים (לא יותר מידי)
4 מגיעים לטמפרטורה של 155 מעלות ומורידים מהאש
5 טובלים כל תפוח בסירופ ונותנים לסירופ לנזול על מנת שתיווצר שכבה דקה, מניחים את התפוחים על משטח סיליקון או נייר אפייה להתייצבות
6 עדיף להשמור על התפוחים המיכל אטום בטמפ' החדר. התפוחים נשמרים עד שבוע.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות